Kategoriat

Tuotemerkit

Kesäkuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Wood Jewel Visa Tuotteet

Wood Jewel Visatuotteet

Wood Jewel on Visa tuotteiden kuten korujen, riipusten ja serviettitelineiden mestari eli tuotteiden jonka materiaali on Visakoivu.

Tietoa Visakoivusta (Betula pendula var. carelica) materiaalina.


Ensinnäkin kun muita puita myydään ja hinnoitellaan kuutiomitalla on Wood Jewelin koruissa ja muissa visatuotteissa käyttämä Visakoivu materiaalina niin arvokas, että sitä myydään kiloittain. Eli jos asut etenkin Suomessa tai sitten Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja puutarhassasi kasvaa seuraavan kuvauksen mukainen koivu niin älä kaada sitä noin vain tai älä ainakaan polta sitä sillä se saattaa olla hyvinkin yhden Etelänmatkan arvoinen. Jos takapiha on hehtaarin suuruinen parhaimmillaan sillä voi matkustaa vaikka maailman ympäri koko perheen kanssa sillä nykyään hehtaarilta voi löytyä yli 200.000€ arvosta visakoivua.
Pihamaalla Visa koivu ei kyllä runkonsa kauneudella hätkähdytä, semmoinen vähän kuppaisen näköinen kun on. Se on siis Rauduskoivun eräänlainen mutaatio joka on pieniä pahkoja joskus jopa täynnä. Joskus se vain kuin koivupuska joskus taas selvästi pieni Koivu, mitään jättiä on turha luulla Visakoivuksi. Kun visa koivun puurakenteet syyt ikään kuin taistelevat keskenään niiden väliin muodostuu ruskeita juovia joiden ansiosta puuaines jalostettuna sanoin kuvaamattoman kaunista ja himottua. Kun todetaan Wood Jewelin käyttävän ensiluokkaista visaa, niin edellä kerrotun perusteella uskotte varmaan sen suuren merkityksen tuotteen lopputulokseen.