Kategoriat

Tuotemerkit

Kesäkuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Marttiini Teroittimet Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Marttiini Logo and Slogan

Marttiini Teroittimet

Marttiinin puukkojen ja veitsien terämateriaaleina käytetään vain parasta laatua olevia raaka-aineita kuten ruostumatonta kromiterästä, hiiliterästä tai näiden parhaimmat ominaisuudet yhdistävää materiaalia Carbinox T508:a.

Marttiini puukko palvelee käyttäjäänsä parhaiten terävänä ja huolellisesti huollettuna. Tylsällä puukolla ne vahingot tapahtuvat kun joutuu käyttämään tarpeetonta voimaa jota ei hallitse. Kun puukko teroitetaan säännöllisesti ja oikein niin se säilyttää parhaat käyttöominaisuutensa vuosikymmeniä.

Perinteinen hiomakivi

Perinteinen hiomakivi on valmistettu suomalaisesta serisiittikvartsiitiista. Kivessä on kaksi eri hiomapintaa; karkeammalla puolella terä hiotaan kierteelle jonka jälkeen hienommalla puolella viimeistellään terän terävyys. Hiomakivi sopii erityisen hyvin hiiliterästeräisten puukkojen teroittamiseen.

Timanttiteroittimet

Timanttipinnoitteiset teroittimet sopivat kovuutensa ansioista erityisen hyvin ruostumattoman teräksen teroittamiseen. Timanttiteroittimia löytyy useita eri kokoisia ja muotoisia malleja.