Kategoriat

Tuotemerkit

Huhtikuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Marttiini Taittoveitset Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Marttiini Logo and Slogan

Marttiini Taittoveitset

Koska Marttiinin tehtaalla on niin vankka kytkös Lappilaiseen ja Suomalaiseen Eräkulttuuriin niin Marttiinin taittoveitsien designissa yhdistyvät Marttiinin perinteikäs historia ja nykyaikainen muotoilu. Marttiinin taittoveitset ovat suorassa yhteydessä metsään, retkeilyyn, vaellukseen jne. Marttiinin taittoveitsissä on huomioitu tämän päivän, myös kaupunkilaisen, ihmisen tarpeet ja mahdollisuudet kantaa kätevästi mukanaan erällä, vaelluksella jne. tuiki tarpeellista teräasetta.

Marttiinin taittoveitset on suunniteltu silmällä pitäen juuri näitä jaloja harrastuksia ja turvallisuutta. Ei uhkaamaan kenenkään turvallisuutta vaan päinvastoin. 

Visakoivu

Visakoivu kahvassa vahvistaa Marttiinin taittoveitsien kytköstä Luontoon. Materiaalina kaunis ja ainutlaatuinen merkittävissä määrin vain Suomessa kasvava kestävä puulaji.

Käyttö- ja turvallisuusohje

Muista aina, että turvallisuus lisää käyttönautintoa, mutta taittoveitseltä ei voi vaatia samoja turvallisuus-ominaisuuksia kuin kiinteäteräiseltä veitsellä ellei sitä käsittele oikein. Taittoveistä tulee aina käsitellä huolellisesti ja ennen käyttöä tulee aina varmistaa, että terän lukitus on kunnolla paikoillaan, lukitus on kaiken A ja O, siitä kun varmistut niin olet taittoveitsesi kanssa samalla viivalla kiinteäteräisten puukkojen kanssa.