Kategoriat

Tuotemerkit

Kesäkuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Marttiini Nikkarointi & Vuolupuukot Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Marttiini Logo and Slogan

Marttiinin Nikkarointi- ja Retkeilypuukot

Marttiinin laajasta mallistosta löytyy tietenkin oivalliset puukot nikkarointiin ja retkeilyyn. Nikkarointiin soveltuu hyvin vähän kapeampi- ja lyhytteräinen puukko.

Sellaisella saa paremmin ja tarkemmin voimansa välitettyä materiaaliin jota työstää. Teit sitten pajupilliä tai koristekaiverrusta vastauksen välineestä löydät Marttiinin puukoista.

Visakoivu kahvassa

Kauniista visakoivu, jota voisi melkein kutsua suomalaisten kansallispuuksi sillä sitä ei kasva merkittävässä määrin muualla, on perinteinen kahvamateriaali puukoissa. Yksi maailman kauneimmista puulajeista ja kestävä.

Nikkarointi puukoissa käytetty Carbinox T508 teräs

Carbinox T508 –teräksessä yhdistyvät hiili- ja kromiteräksen parhaat ominaisuudet; kestävyys, sitkeys, helppo teroitettavuus ja äärimmäinen kestävyys. Terässeoksen hiilipitoisuus on 0,5% ja kromipitoisuus 8% ja sen kovuus on 56-57 HRC. Materiaalia ei luokitella ruostumattomaksi, mutta sen korroosionsietokyky on huomattavasti parempi kuin perinteisellä hiiliteräksellä. Carbinox T508:n pääsääntöiseksi hoidoksi riittää terän huolellinen puhdistaminen ja kuivaaminen käytön jälkeen. Suosittelemme kuitenkin terän öljyämistä suolattomalla öljyllä silloin tällöin.