Kategoriat

Tuotemerkit

Huhtikuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Marttiini Metsäsätyspuukot Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Marttiini Logo and Slogan

Marttiinin puukkovalikoimaan kuuluu aivan olennaisena osa Metsästyspuukot. Voidaan sanoa Janne Marttiinin syntyneen kairassa, tiettömien taipaleiden takana missä kunnon metsästyspuukko on ollut elinehto.

Malliston ollessa laaja jokainen löytää omansa Marttiinin metsästyspuukko valikoimasta. On pystytty miellyttämään monenlaisia tarpeita. Helppokäyttöisten ja monipuolisten metsästyspuukkojen suunnittelu on ollut hyvin käytännönläheistä, että on luontojaan voitu paneutua huolellisesti kehittämiseen asian ollessa lähellä kaikkien kehitystyössä mukana olleiden sydäntä. Näin tuotekehittelyssä näitä puukkoja ovat testanneet kokeneet metsästäjät, joidenka viesti on hyvin ymmärretty ja näin pystytty toteuttamaan käytännössä.

Näin näiden puukkojen ominaisuudet ovat lähteneet metsästä kohti suunnittelupöytää eikä toisin päin.

Martef-pinnoitus

Martef-sana on yksinkertaisesti lyhennys sanoista Marttiini ja Teflon eli Martef. Käytännössä kaikki Martef-sarjan veitsien terät ovat samoja kuin muutkin Marttiinin puukkojen terät, niihin on vain vedetty teflon pinnoite päälle liukastamaan, vähentämään siis kitkaa. Samalla se estää ruostumista ja auttaa oleellisesti veitsen pesussa käytön jälkeen.

Karhennettu kumikahva

Kylmässä ja lumisissa olosuhteissa kuten myös merellä osassa Marttiinin Metsästyspuukkoja Karhennetusta kumikahvasta saa pitävän otteen kaikissa olosuhteissa. Kahvan rasterointi auttaa myös saamaan hyvän, pysyvän otteen. Kahvan kumiseospinta myös reagoi kämmenen lämpöön, joten se ei tunnu kylmältä pakkasilmalla, siinä lämpö vastaa.

   Sormisuojahelalla turvallisuutta

Kahvan ja terän välissä oleva hela toimii sormisuojana. Hela estää tehokkaasti käden mahdollisen liukumisen kahvaa pitkin kohti terää.