Kategoriat

Tuotemerkit

Kesäkuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Marttiini Filetit ja Kalastuspuukot Tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

Marttiini Logo


Maailman kuulut Marttiinin Kalastuspuukot ja filetit voidaan pääasiallisesti jakaa Puukahvaisiin Filetteihin, Condor-sarjan Filetteihin ja Martef pinnoitteisiin Filetteihin.


Puukahvaisen edustavat luonnollisesti perinteisempää filettimallistosta. Kahva on näissä koivua tai sitten lämpökäsiteltyä koivua joka muistuttaa jalopuuta. Kalastuksen henkeen sopivat hyvin molemmat.

Condor-sarjassa terät ovat hyvin pitkälti samoja kuin puukahvaisissa fileteissä. Ero tulee kahvassa: Ensiksi kahvan materiaali on karhennettua kumia. Lisäksi on Condor-malleissa sormisuojahela tekemässä fileoinnista turvallisempaa sillä kalojen ollessa kyseessä on käsittelyllä taipumus olla liukasta. Osaan Condor-sarjan filetteihin on laitettu tarkoituksella liukas Martef-pinnoite.

Martef-pinnoitteiseet filetit.

Martef-sana on yksinkertaisesti lyhennys sanoista Marttiini ja Teflon. Käytännössä kaikki Martef-sarjan veitsien terät ovat samoja kuin muutkin Marttiinin puukkojen ja filettien terät, niihin on vain vedetty teflon pinnoite päälle liukastamaan, vähentämään kitkaa. Samalla se estää ruostumista ja auttaa oleellisesti veitsen pesussa käytön jälkeen.
Marttiinin fileteissä on terissä joustavuudeltaan eriasteisia teriä näin jokainen käyttäjä löytää omansa kullekin saaliille sopivan jäykkyysasteen.
Kalapiikit ja ruotopihdit kuuluvat luonnollisesti Kalastusveitsi- ja Filettivalikoiman jatkeeksi.