Kategoriat

Tuotemerkit

Kesäkuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Roselli Puukot ja Kirveet Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Roselli PuukotRosellin Filosofia

Rosellin puukkojen filosofia kieteytyy toiminnallisuuteen jota mitkään epäolennaiset seikat eivät saa häiritä. Kun tarun riisuu jää jäljelle vain totuus sanotaan, Rosellin tapauksesa kaunis toimiva puukko tai kirves jolla on ilo tehdä töitä.

Roselli puukko syntyy juuri oikeista materiaaleista. Terävä hiiliteräs joka on helppo teroittaa, mutta pysyy silti hyvin terävänä. Perinteinen koivukahva joka on muotoiltu juuri käteen sopivaksi. Ja olisihan väärin tehdä sellaiselle puukolle tuppi muusta materiaalista kuin aidosta nahasta.

Rosellin saavutukset

Mikä tekee Rosellista niin merkittävän tänä päivänä Suomalaisessa puukkoteollisuudessa? Suomessa ei ole toista yhtä merkittävää puukonvalmistajaa ilmaantunut koko Rosellin 40-vuotisen historian aikana. Roselli valmistaa itse kaikki puukon ja kirveen terät. Se että pääsee sellaisiin tuotantomääriin kuin Roselli on jo sinänsä kunnioituksen arvoinen asia. Tämän lisäksi on Roselli pystynyt tekemään tämän käyttämällä valmistamaansa arvokasta, korkealuokkaista taottua hiiliterästä siinä kun monet valmistajat käyttävät vain muiden valmistamia terälaatuja. Roselli on historiansa aikana noussut terältään laadukkaiden puukkojen suurimmaksi valmistajaksi Suomessa. On siis tehty niin hyvää työtä, että se on ollut taloudellisesti ollut mahdollista, mikä ei ole pelkästään kunnioituksen arvoinen asia vaan se on Ihme.