Kategoriat

Tuotemerkit

Kesäkuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Taskutyökalut-Linkkuveitset Tuoteryhmässä on 78 tuotetta.

Victorinox Taskutyökalut ja Linkkarit

Olemme pyrkineet luokittelemaan Victorinox Taskutyökalut eli kansanomaisesti linkkuveitset omiin kategorioihin helpottaaksemme teidän valintaa etsiessänne maailman suurimmasta valikoimasta juuri sitä oikeaa Victorinox taskutyökalua teidän tarpeisiin. Ainutlaatuisen laajan valikoiman vuoksi tehtävä ei ole ollut helppo, mutta uskomme lajittelun auttavan teitä eteenpäin.

Victorinox Finlandia
sarja on lähestulkoon läpileikkaus Victorinox taskutyökalu tuotannosta varustettuna Suomen Leijonalla ja pääsääntöisesti läpikuultavan Safiirin sinisessä värissä. Näitä myydään ainoastaan Suomessa.
Victorinox Classic Sarja 58mm
pitää sisällään nimensä mukaisesti pääasiassa Victorinox Classic taskutyökaluja. Niiden lisäksi tästä kokoluokasta mainittakoon. Escortit, Rallyt, MiniChampit ja Midnight Managerit Signature ja Lite versioineen hintahaarukan ollessa noin 9,00 Eurosta noin 65,00 Euroon. Kokoluokka 58 mm suljettuna.
Victorinox Elegant 84 mm sarjasta
löydät mm. My First Victorinoxin, Sportsmanin, Waiterin
jne. Hintahaarukan ollessa: 11,00 Eurosta 50,00 Euroon. Kokoluokka luonnollisesti 84 mm suljettuna.
Victorinoxin The Original Swiss Army Knives 91mm
sarjan taskutyökaluihin on jo mahdutettu enemmän tavaraa ja itse mallistokin kattaa 30 tuotetta.
  Löytyy Victorinoxin Climberiä, Huntsmania, Exploreria, Swiss Champiä, Spartania, Compactia ja vaikka mitä. Hintaluokan ollessa Tinkerin vajaasta 20,00 Eurosta aina Swiss Champin vajaaseen 400,00 Euron keräilyversioon. Pituus suljettuna kaikilla 91 mm.
Victorinox Pioneer Sarjasta
löydät pari 93 mm Alox-pintaista taskutyökalua.
Victorinox Service Sarjasta
löytyy hyvin varusteltuja 111 mm pituisia lukkiutuvalla terällä olevia "Puukkolinkkareita" jotka sopivat jo rankempaakin työhön, Pelastustointa unohtamatta josta esimerkkinä Victorinox Rescue Tool. Täällä ovat myös Victorinox Trek Toolit, Hunterit, Hevosihmisille tarkoitetut
Equestrianit ja unohtamatta ehkä tärkeimpänä nykyistä Sveitsin armeijan virallista veista: Victorinox Official Swiss Soldier's Knife. Hinnat ovat siinä 25,00 Euron ja 80,00 Euron välissä ja kaikkien pituus suljettuna on 111 mm.
 

Maahantuojan huolto Victorinox Taskutyökaluille
Saat tarkkaa tietoa huollosta tästä.