Kategoriat

Tuotemerkit

Huhtikuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Maailmalla on huippunsa – Ultima Thule

Ultima Thule Finland Oy on luonto-, erä- ja Lappiaiheisiin tuotteisiin sekä keittiötarvikkeisiin erikoistunut Lappilainen yritys. Ultima Thule valmistaa erilaisia lampaan turkistuotteita kuten lakkeja, rukkasia ja erityisesti tossuja, joiden johtava tavaramerkki Ultima Thule on ollut Suomessa pitkään, niin laadullisesti kuin määrällisesti. Lisäksi valmistetaan samassa hengessä nahka- ja sarvituotteita lahja- ja käyttötavaroiksi. Näitä tuotteita Ultima Thule Finland Oy myy tukuittain ja vähittäin.

Toimisto, tuotantotilat ja keskusvarasto sijaitsevat yhdessä Sodankylän pienimmistä syrjäkylistä, Kukasjärvellä, vanhassa koulurakennuksessa, joka sijaitsee 65 km Sodankylän kunnan keskuksesta. Tästä syystä toimitamme tilaukset lähinnä Matkahuollon kautta joka noutaa ne meiltä ja tuo ne nopeasti sekä edullisesti lähelle teitä, vain 6,00 Eurolla. Lähes kaikkien SIWA, VALINTATALO JA EUROMARKET myymälöiden toimiessa noutopisteinä Matkahuollon omien asemien ja asiamiespisteiden kanssa. Katso tarkemmin toimitusehdot.

Omaa tuotantoa ja parhaat merkit maailmalta

Samalla kun Ultima Thule Finland valmistaa luonto- ja erähenkisiä tuotteita se myös edustaa ja myy alan laadukkaimpia tuotteita. Tuotemerkkivalikoimaan kuuluvat maailmankuullut: Victorinox, Marttiini, Thermos, Luger, Swiss Diamond, Jamie Oliver, Lékué, Vulkanus jne. jne. Jotka saat meiltä edullisesti. Kaikki tuotemerkit ovat maailman huippuja, kuten Ultima Thule on Suomessa. Toiminta-ajatuksena on laatua edullisesti, se säästää luontoa ja rahaa. Kierrätämme pakkaustarvikkeetkin mahdollisuuksien mukaan. Me uskomme voivamme palvella kuluttajia parhaiten pitämällä tiukasti kiinni laadusta, tämä tulee pitkässä juoksussa kuluttajille ja luonnolle kaikkein edullisimmaksi tuotteiden pitkäikäisyyden ansiosta. Lain kirjaimen lisäksi Ultima Thule Finland Oy pyrkii parhaansa mukaan toimimaan kestävän kehityksen ja oikeudenmukaisuuden pohjalta.

Liikelahjat

Suurin osa tuotteistamme soveltuu myös liikelahjoiksi sillä ne viestittävät laatua, käsityötaitoa, kestävyyttä ja näin myös luontoarvoja.

Yhteystiedot

Meidät löytää osoitteesta:
Ultima Thule Finland Oy
Kukasjärventie 195
99600 Sodankylä

Vastaamme puhelimeen numerossa 044-200 68 68 Maanantaista Perjantaihin Klo: 10.00-16.00 Pyrimme kyllä vastaamaan muinakin aikoina mahdollisuuksien mukaan. Aina voi yrittää.

Tekstiviestejä emme valitettavasti voi ottaa vastaan käytössä olevan teknologian takia. Huonon yhteyden takia meillä on ulkoinen suunta-antenni jonka gsm-singnaali muutetaan gsm-sovittimessa lankalinjaksi. Joten soittava numero ei näy ja tekstiviestit häviävät. Eli meille ei jää minkäänlaista jälkeä vastaamatta jääneistä puheluista eikä tekstiviesteistä. Joten parastapa jättää merkki yhteydenotosta on s-posti.

Yhteyshenkilönä toimii Veli-Matti Setälä joka myös käsittelee sähköpostit osoitteessa:
info@ultimathule.fi