Kategoriat

Tuotemerkit

Huhtikuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Toimitusehdot

Toimitustavat ja -kulut Suomessa

Matkahuolto (Suositellaan)

Toimitusmaksu 7,00€

Matkahuolto Toimitusmaksu Bussiennakolla 11,00€

Matkahuolto Jakopaketti 12,70€

Matkahuollon toimitukset toteutetaan yhdessä Suomen Lähikauppa Oy:n verkoston kanssa. Siwa-, Valintatalo- ja Euromarket myymälät muodostavat Matkahuollon omien toimipaikkojen kanssa 1150 toimipaikan Pakettipiste palveluverkoston. Voit tarkistaa seuraavasta linkistä kuinka lähelle MH pystyy sinulle paketin tuomaan syöttämällä siihen vain katuosoitteesi ja postinumeron: http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku

Posti (Lisäpalvelumahdollisuus johon ei sisälly asiakaspalautus mahdollisuutta)

Toimitusmaksu 8,10€

Itella Toimitusmaksu Postiennakolla 12,40€

Asiakaspalautusmaksu: Normaali kuljetusmaksun lisäksi Postin vaatima 11,00€ kotiinkuljetusmaksu. Postiin 65km.

Asiakas saa tilauksensa tavaran koosta riippuen joko kirjeenä kotiinsa tai postipakettina ilmoittamaansa postitoimipaikkaan.

PALAUTUSTAVAT

Posti vaatii 11,00€ kotiinkuljetusmaksua/kuljetus tai vielä kalliimpaa vuosittaista asiakaspalalutussopimusta joten meillä ei ole sellaista. Lisäksi kun Posti sijaitsee meiltä 65km:n päässä, Sodankylän kuntakeskuksessa, niin emme voi asiakaspalvelun nimissä sitoutua ottamaan häiriöttömästi Postin kautta palautuksia muutoin kuin erikseen sovittavissa poikkeustapauksissa, tavallisena kirjeenä tai sitten Matkahuollon kautta.

Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaan ilmoittaman vastaanottajan osoitteeseen, mikä voi asiakkaan näin halutessa olla eri kuin asiakkaan osoite. Eli asiakas voi tilata tuotteet lahjana toiselle mikäli hän maksaa tilauksen verkossa eli ymmärrettävistä syistä johtuen ei Posti- tai Bussiennakolla voi tilata toiselle.

Tilauksen ylittäessä 200,00 euroa, emme veloita toimituskuluja.

Maksutavat:

Verkkopankki, Mastercard ja Visa luottokortit, Jousto Laskulla ja Osamaksulla, Ennakkomaksu tlisiirtona, Bussi- ja Postiennakko sekä Lasku yrityksille ja yhteisöille.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ultima Thule Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Maksu ennakkolaskulla

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI08 1134 3000 6443 45 saajana Ultima Thule Finland Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Tilaus tulee voimaan heti ja suoritukseen on aikaa 14 pv. Teemme heti alustavia järjestelyitä joten tilaus on yleensä valmiina lähtemään suorituksen saavuttua tilillemme. Ellei tilausta makseta kyseisen 14 pv:n aikana katsotaan tilaus peruuntuneeksi.

Lasku yrityksille ja yhteisöille

Tilaus astuu välitömästi voimaan. Maksuaika on 14pv Netto. Laskutusohjeet voidaan antaa myös e-laskulle. Y-tunnus vaaditaan. Ultima Thule Finland Oy:llä on oikeus kieltäytyä toimittamasta laskulla. ensimmäsestä alle 200,00€:n laskuista joudumme laskuttamaan 15,00€:n pienlaskutuslisän.

Bussiennakko

Maksat tilaamasi tuotteet ja toimituskulut noutaessasi tilauksesi Matkahuollosta tai Suomen Lähikauppa Oy:n verkostoon kuuluvista. Siwa-, Valintatalo- ja Euromarket myymälöistä. Lunastamattomista bussiennakoista veloitamme aiheutuneista kuluista 25,00€. Laskutus tapahtuu asiakkaan antamaan s-postiosoitteeseen minkä oikeudellisuudesta vastaa luonnollisesti tilaaja. Pidätämme oikeuden tietyissä tapauksissa kuten tilaustuotteissa, custom made, siis esim. yksilöllisen kaiverruksen olessa kyseessä, oikeuden kieltäytyä toimittamasta bussiennakolla.

Postiennakko

Maksat tilaamasi tuotteet ja toimituskulut noutaessasi tilauksesi postista. Lunastamattomista postiennakoista veloitamme aiheutuneista kuluista 25,00€. Laskutus tapahtuu asiakkaan antamaan s-postiosoitteeseen jonka oikeudellisuudesta vastaa luonnollisesti tilaaja. Pidätämme oikeuden tietyissä tapauksissa kuten tilaustuotteissa, custom made, siis esim. yksilöllisen kaiverruksen olessa kyseessä, oikeuden kieltäytyä toimittamasta postiennakolla.

Toimitusaika ja tilausvahvistus

Tehtyänne tilauksen, ohjelma antaa teille automaattisesti tilausvahvistuksen ja mahdollisessa ennakkolasku tapauksessa ohjelma antaa teille tulostettavaksi laskun. Toimitusaika on noin viikko, enimmillään kaksi. Viivästyksistä pidämme asiakkaan ajan tasalla ja sovimme niistä asiakkaan haluamalla tavalla. Olemme aina yhteydessä mikäli toimituksissa ilmenee jotakin poikkeavaa, tämän vuoksi on suositeltavaa jättää puhelinnumero. Puhelinnumeron jättämistä suositelleen myös mm. kuljetuksen saapupisesta noutopisteeseen tiedottamisen vuoksi.

Vaihto ja palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja virheettömiä. Kaupan summa palautetaan mahdollisimman nopeasti. Nopeimman ja joustavimman palautustavan sopimiseksi ja väärinkäsitysten välttämiseksi ota yhteyttä puhelimitse numeroon 044-200 68 68 tai sähköpostilla osoitteeseen: info@ultimathule.fi tai asiakasplveluumme.

Tilaustyönä tilattuja tuotteita kuten kuksat ja puukot kaiverruksella ei voi palauttaa tai vaihtaa ellei niissä ole selvää materiaali tai valmistusvikaa.

Hillitäksemme palautuksia ympäristö (turhasta kuljetuksesta johtuva hiilijalanjälki) ja taloudellisista syistä käytämme lain suomaa oikeutta niin että palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella ellei ole kyse tilauksen vastaisesta lähetyksestä, lähetyksestä josta ei ole yhdessä asiakkaan kanssa sovittu.

Muut ehdot

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n

Tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt tai saada holhoojan hyväksyntä.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Mikäli hinnan muutos aiheuttaa kaupan peruuntumisen palautamme maksetun summan välittömästi.

Noudatamme sitä mitä kuluttajansuojalaissa on kaupanteosta määrätty.

Turvallisuus ja yksityisyyden suoja

Verkko- ja luottokorttimaksut käyttävät SSL-salausta. Emme koskaan vastaanota tai käsittele pankkitilien tai luottokorttien tilitietoja. Meille tulee vain tieto kuka on maksanut, meille ei tule tietoa esimerkiksi miltä tililtä maksu saapuu. Tämä kuuluu jo pankkisalaisuuden alaisiin säädöksiin laissa. Emme myöskään luovuta yhteystietojanne muille. Emme yksityisyyden nimissä vaadi puhelinnumeroa kuin bussi- ja postiennakkotilauksissa, mutta suosittelemme sen ilmoittamista monesta syystä. Esimerkiksi jotta saatte tiedon teille saapuneesta lähetyksestä mahdollisimman pian ja joustavasti. Asioiden hoito poikkeustapauksissa myös yleensä nopeutuu.