Kategoriat

Tuotemerkit

Huhtikuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Toimitustavat ja -kulut Suomessa

Matkahuolto Toimitusmaksu 7,00€

Matkahuolto Toimitusmaksu Bussiennakolla 11,00€

Matkahuollon toimitukset toteutetaan yhdessä Suomen Lähikauppa Oy:n verkoston kanssa. Siwa-, Valintatalo- ja Euromarket myymälät muodostavat Matkahuollon omien toimipaikkojen kanssa 1150 toimipaikan Pakettipiste palveluverkoston. Voit tarkistaa seuraavasta linkistä kuinka lähelle MH pystyy sinulle paketin tuomaan syöttämällä siihen vain katuosoitteesi ja postinumeron: http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku

Itella Toimitusmaksu 8,10€

Itella Toimitusmaksu Postiennakolla 12,40€

Asiakas saa tilauksensa tavaran koosta riippuen joko kirjeenä kotiinsa tai postipakettina ilmoittamaansa postitoimipaikkaan.

PALAUTUSTAVAT

Posti vaatii 2.280,00€ vuodessa jotta tekisivät asiakaspalalutussopimuksen joten meillä ei ole sellaista. Lisäksi kun Posti sijaitsee meiltä 65km:n päässä, Sodankylän kuntakeskuksessa, niin emme voi sitoutua ottamaan Postin kautta palautuksia muutoin kuin poikkeustapauksissa tavallisena kirjeenä tai sitten Matkahuollon kautta.

Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaan ilmoittaman vastaanottajan osoitteeseen, mikä voi asiakkaan näin halutessa olla eri kuin asiakkaan osoite. Eli asiakas voi tilata tuotteet lahjana toiselle mikäli hän maksaa tilauksen verkossa eli ymmärrettävistä syistä johtuen ei Posti- tai Bussiennakolla voi tilata toiselle.

Tilauksen ylittäessä 200,00 euroa, emme veloita toimituskuluja.