Kategoriat

Tuotemerkit

Kesäkuun Tarjoukset

Kaikki tarjoukset

Facebook

Liikelahjat Tuoteryhmässä on 1 tuote.

Liikelahja Kategoria

Liikelahjan filosofia

Liikelahja on onnistunut silloin kun se viestittää, niin yleisesti hyväksytyistä arvoista kuin antajana toimivan yrityksen arvomaailmasta, omalla peroonallisella tavallaan joka muistetaan.


Liikelahja LeukuMeiltä saat puukon jonka terään on yksilöllisesti käsin kaiverrettu haluamasi teksti tai kuva. Esimerkiksi vaaramaisema tai vaikka jopa auto tai mitä tahansa vastaavaa. Laserkaiverruksen onnistuu sekä puukon terään, että hienoihin visakoivuisiin tuotteisiin jotka itsestään voivat muistuttaa yrityksenne logoa tms.Liikelahja Joutsenet Visakoivusta


Kuten tässä yrityksemme logoa mukaillen tehdyssä Ultima Thule Joutsen servettitelineessä.


Ultima Thule Joutsen servettiteline

Tässä vain muutamia esimerkkejä mahdollisista ja suosituista liikelahjoista joita voimme toimittaa. Meiltä kannattaa kysyä tarjousta kun harkitsette liikelahjoja. Palvellemme hyvin joustavasti, huomioimme pienemmätkin määrät ja pyrimme ajattelemaan asiakkaittemme aina parasta. Kokemuksemme ja asioiden lähestymistapa auttaa meitä löytämään vastauksen tarpeeseenne. Olemme teihin yhteydessä mikäli jokin pienikin yksityiskohta kiinnittää huomiomme ja epäilymme siitä onko asiakas nyt varmasti tarkoittanut tätä jne.

KALASÄILYKKEET, THERMOKSET, KUKSAT

Meiltä saat vaikka herkullisia säilykkeitä omalla etiketillä. Tekee aika hyvän säväyksen asiakkaisiin kun edustatte vaikka aivan eri alaa ja sitten tarjoatte lahjaksi parhaat herkut vaikka Joulupöytään firmanne logolla varustetulla etiketillä. Siitä ei liikelahja paljoa parane.

Emme ole niin rajoittuneita että meiltä saisi vain ja ainoastaan Lappilaisia tai suomalaisia tuotteita liikelahjoiksi. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan kaikkia tuotteita mitä sivuiltamme löytyy. Myöskin suosittu yhdistelmä on Thermoksen termoskannu kuksan kera ja molemmissa laserkaiverrettuna asiakkaan toivoma logo tms.

LIIKELAHJAKSI REPPU, JUUSTOHÖYLÄ JA JAHTIPAPERIKANSIO

Metsästävän "Sikariportaan" suosikki liikelahja on tietenkin Rasvanahkainen Fred-reppu väriin sopivin kuparipatinoiduin soljin. Vahvatekoinen reppu on kestävä ja kun sitä käsittelee tekee se arvokkaan ja laadukkaan vaikutuksen heti ensi käsittelyssä. Fred-reppu voidaan yksilöidä pienellä messinki laatalla, polttokynällä käsikirjoittaen tai painamalla siihen laatalla ns. sokkopaino kuva/logo. Erälupa kansioon käy myös yksilöinti polttokynällä käsikirjoittaen tai painamalla siihen laatalla ns. sokkopaino kuva/logo.

Juustohöyliin voi valita visakoivu-, poronsarvi- tai saarnikahvan. Näiden yksilöinti tapahtuu helposti laserilla joko terään tai kahvaan.

Joka sivun oikeassa alareunassa  on kaikki yhteystietomme, mutta tästäkin pääset suoralla linkillä tiedustelemaan tuotteista, mahdollisuuksista ja tarjouksista.

Tel: +358 44 200 68 68

E-mail linkki: info@ultimathule.fi